Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.6 °C 53%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Διεθνής νεοναζιστική ομάδα επιθυμεί να απλώσει τα «πλοκάμια» της στις ΗΠΑ - Τα στραβά μάτια κάνει FBI και κυβέρνηση
Ημερομηνία: Σήμερα 7/6/2025, 16:56 - Εμφανίσεις: 16



Μια διεθνής νεοναζιστική τρομοκρατική οργάνωση καταβάλλει προσπάθειες να αποκτήσει ισχυρά ερείσματα στις ΗΠΑ και σχεδιάζει μια νέα παραστρατιωτική εκδήλωση εκπαίδευσης.

Τα σχέδια αυτά οργανώνονται χωρίς ίχνος φόβου για τις αρχές της περιοχής ή το FBI, το οποίο στο παρελθόν την εξάρθρωσε σε μια πανεθνική προσπάθεια.

Η νεοναζιστική οργάνωση Η Βάση, η οποία ιδρύθηκε το 2018 από έναν πρώην εργολάβο του Πενταγώνου που ζούσε στη Ρωσία και τώρα είναι ύποπτη για κατασκοπεία που χρηματοδοτείται από το Κρεμλίνο, κάποτε υπερηφανευόταν για σχεδόν 50 μέλη στις πολιτείες πριν το FBI προβεί σε περισσότερες από δώδεκα συλλήψεις σε μια πολυετή αντιτρομοκρατική επιχείρηση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αλλά από την προεκλογική εκστρατεία των προεδρικών εκλογών πέρυσι και ύστερα, η Βάση είδε μια ευκαιρία σε μια πιθανή κυβέρνηση που ενδέχεται να μην κινήσει τα νήματα για την εξάρθρωσή της και προέβη στην αναβάθμιση των τάξεών της, τονίζει άρθρο του Guardian.

Τώρα, η Βάση έχει παρουσία στην Ουκρανία, εκτελώντας επιχειρήσεις σαμποτάζ στο εσωτερικό της χώρας εναντίον της μαχόμενης κυβέρνησης, ενώ νέοι και επικίνδυνοι πυρήνες αναδύονται σε όλη την Ευρώπη, ενώ φαίνεται να αναπτύσσεται και στις ΗΠΑ, καθώς το FBI υπό την ηγεσία του Κας Πατέλ έχει δηλώσει ότι δεν δίνει προτεραιότητα στις έρευνες για τον ακροδεξιό εξτρεμισμό.

Τα μέλη της σκοπεύουν να εκπαιδευτούν σε παραστρατιωτικές ασκήσεις.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Στην αρχή της ιστορίας της, μέρος αυτού που προκάλεσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον των αρχών ήταν το «φλερτ» της Βάσης με βετεράνους του στρατού, που θα ήταν δυνατόν να βοηθήσουν στην εκπαίδευση των «στρατιωτών» της σε μια σειρά από στρατόπεδα εκπαίδευσης σε όλες τις ΗΠΑ.

Τελικά, η Βάση εμπλέκεται σε μια συνωμοσία δολοφονίας, μαζικούς πυροβολισμούς και άλλες ενέργειες στην Ευρώπη και έφτασε στο σημείο να διαθέτει ένα οχυρωμένο συγκρότημα και έναν πυρήνα στο Μίσιγκαν, με επικεφαλής έναν απόστρατο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.6 °C 53%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies